OM vår Styrelse

GEMAB Gruppen i Göteborg

Vi har Resurserna & Kunskapen INOM MÅLERI

GEMAB Gruppen

GEMAB-Gruppen monterar byggnadställningar, erbjuder fasadtvätt, taktvätt och Måleri. Våra duktiga och erfarna hantverkare utför såväl små som stora och kvalificerade måleriarbeten åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Oavsett om du behöver en hantverkare för fönstermålning, takrenovering, fasadmålning eller plåttaksmålning är vi rätt val. Inom  GEMAB Gruppen finns erfarna ställningsbyggare, fasad- och taktvättare samt målare. Hos oss får du alltid fri offert och vi erbjuder även fast-pris-lösningar. Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Styrelse

Till styrelsens uppgifter hör bland annat att fastställa verksamhetsmål och strategi, tillsätta, utvärdera och vid behov avsätta Vd. Vidare ska styrelsen se till att systemen för uppföljning och kontroll av verksamheten är effektiva, att det finns en tillfredsställande kontroll av efterlevnaden av gällande lagar och regler, att etiska regler för medarbetarnas uppträdande har fastställts samt godkänna väsentliga uppdrag som Vd har utanför bolaget. Styrelsen ska också se till att informationsgivningen är korrekt, relevant, tillförlitlig och präglas av öppenhet.

Peter Ahlberg

Magnus

Richard Hansen

Kontakta Oss

GEMAB GRUPPEN

Marieholmsgatan 10B

415 02 Göteborg SE

Org.nr: 556871-9016

Länkar till affärsområden

Gemab Fasad- & taktvätt

Gemab Måleri

GDPR

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GEMAB GRUPPEN aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GEMAB GRUPPEN.