Våra Bolag

Vi har Resurserna & kunskapen inom MÅLERI

lösningen vid Målerientreprenad

GEMAB-Gruppen samlar allt under ett och samma tak. Vi erbjuder allt från måleritjänster, fasadtvätt, taktvätt och byggnadsställningar vid nybyggnationer, renoveringar eller tillbyggnad.

Måleri

GEMAB Måleri är en professionell målerifirma i Göteborg som erbjuder dig trygg målerientreprenad för alla dina behov av målning och renovering av fastigheter i Göteborg. Våra tjänster vänder sig till såväl bostadsrättsföreningar som företag och privatpersoner.

Byggställningar

Inom alla områden finns det specialister och vi focuserar på att ha de bästa ställningsbyggarna & det bästa "Monzon No limit". Du som kund ska veta att du får all den hjälp och information du behöver samt kostnadseffektiva lösningar. Vänd dig i förtroende till GESAB Byggnadsställningar, vi är ett säkert val.

Fasad- & taktvätt

GEMAB Fasad- & Taktvätt utför professionell tvätt av era fastigheter. Det finns många fördelar med att tvätta bort alger och mossa från tak och fasad, livslängd och minskat slitage, för att nämna några. Utöver det så blir fastigheten mer tilltalande för ögat! Kontakta oss om ni vill att vi ska hjälpa er säkra ert tak och fasads livslängd.

Vi värnar om era åskikter

Lämna gärna ett recension

GEMAB GRUPPEN

Herkulesgatan 3C

417 01 Göteborg SE

Org.nr: 556871-9016

GDPR

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GEMAB GRUPPEN aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GEMAB GRUPPEN.